Ontdek onze unieke recepten

Pompoensoepje met Jonagold en gekonfijte eendenmaagjes

4 Clock 75 min   4

Bereiding

Maak een klassieke pompoensoep klaar. Reinig de maagjes, zout ze gedurende enkele uren en konfijt ze vervolgens in het ganzenvet. Rijg de maagjes op spiesjes en bak ze op ’t laatste ogenblik eventjes in Vandemoortele Culinaire olie. Verdeel de appel in dobbelsteentjes en gebruik ze als garnituur in de soep. Snijd croutons van de Focaccia en bak ze in Vandemoortele Culinaire olie. Serveer de soep in de uitgeholde pompoentjes. Werk af met enkele croutons en een takje kervel.

Ingrediënten

  • Vandemoortele Culinaire olie
  • ui
  • preiwit
  • 4 kleine pompoenen
  • kippenbouillon
  • tijm
  • laurier
  • 8 eendenmaagjes
  • 0.5 kg ganzenvet
  • 1 Jonagold
  • kervel
  • Focaccia