Zoek

Wrap met gehaktballetjes

Een gerecht dat kinderen lekker vinden én dat je samen kan maken? Wraps met gehaktballetjes! Laat je kids helpen met het rollen en vul daarna samen de wraps. Tip voor moeilijke etertjes: zet alle ingrediënten in kommetjes op tafel en laat je oogappel zelf zijn/haar wrap vullen. Wedden dat die vlot naar binnen gaat?

Hippe Dips
30 minuten

Ingredients

Aantal personen 4

4
zachte wraps
500
g

(gemengd) gehakt

1
ei
3
el

paneermeel

1
el

ras-el-hanout

1
fijngehakte rode ui
2
el

fijngehakte peterselie

1
el

Vandemoortele® Multi-Cooking olie

2
el

sesamzaad

2
tomaat
1
komkommer

peper en zout

sap van 1 citroen

rucola

Vandemoortele® Yogorette Look

Bereiding

Gehakballetjes:

  1. Voeg het ei, het paneermeel, de ras-el-hanout, de peterselie en de rode ui bij het gehakt.
  2. Rol balletjes van het gehaksmengsel en bak die mooi bruin in een pan met de multi-cooking olie. 

Wraps:

  1. Rooster de wraps.
  2. Snij de tomaten in fijne blokjes en maak slierten van de komkommer.
  3. Marineer de groentjes met citroensap en kruid naar smaak met peper en zout.
  4. Beleg de wraps en werk af met sesamzaadjes, rucola en de look yogorette.